keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Купи
keyboard_arrow_right Продай
keyboard_arrow_right

„Партс Машинери Плюс“ - световен лидер в доставките на резервни части

Title picture

„Партс Машинери Плюс“ е световен лидер в доставките на резервни части за марките JCB, CATERPILLAR, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, VOLVO, LIEBHERR, MANITOU, MASEY FERGUSON, PERKINS, HIDROMEK, BOBCAT, JOHN DEERE на отлични цени и с включена международна гаранция.

„ПМП“ предлагат богато разнообразие от резервни части  за строителни и селскостопански машини, както и резервни части за мотокари и двигатели. Висококачественото обслужване е гарантирано както в базите им в Европа, така и в от скоро отворената складова база в София, България. Богатият асортимент от ОЕМ части за багери, багер товарачи, мини багери, трактори, булдозери, телескопични товарачи, валяци и др. както и оригинални и алтернативни резервни части за строителни и аграрни машини е с включена международна гаранция.

„Партс Машинери плюс“ е партньор на хиляди компании за доставка на резервни части. „ПМП“ ще се погрижат да Ви доставят необходимите резервни части за строителни машини, като багери, товарачи, булдозери, резервни части за селскостопански машини, като трактори, комбайни, фуражни машини, резервни части за складова техника като мотокари, газокари, електрокари, резервни части за камиони, самосвали, ремаркета.

В сайта на „ПМП“ ще откриете секция за продажба на употребявани машини. Ако търсите че търсите да закупите употребявана строителна машина, с гаранция и осигурен транспорт, употребявани машини преминали през техническа инспекция от представителството на бранда, „Партс Машинери Плюс“ ще ви предложи възможно най-доброто от пазара, съобразено с бюджета ви.

В „Партс Машинери плюс“ залагат на дългосрочните отношения с клиента, успешно вече повече от 15 години. Можете да се доверите на обучените им специалисти да намерят правилната резервна част за Вашата машина както и употребяваната машина ,според Вашите изисквания бързо и коректно. Това е част от формулата с която „ПМП“ си печелят доверието на многобройни международни клиенти от всички индустрии, които ги препоръчват без колебание.

Посетете Партс Машинери Плюс: https://pmp.bg/arrow_back_iosНазад