keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

МАК ПАРТС - РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ JOHN DEERE

Title picture

МАК ПАРТС е компания, посветена на продажбата и дистрибуцията на резервни части и резервни части за трактори, използвани в селскостопанската индустрия.

С дългогодишен опит на пазара, ние знаем колко е важно да разполагаме с резервни части за трактори, така че да работят оптимално и без прекъсвания.
 
Разполагаме с голям каталог, в който ще намерите всичко необходимо, тъй като ние сме един от дистрибуторите с най-дълъг опит, надеждни и с висококачествени части, които ще позволят на вашите трактори да работят по най-оптималния начин и без прекъсвания.
 
Нашите клиенти, посветени на селскостопанската индустрия, се интересуват от части за трактори от голямо разнообразие от марки като:
- CASE IH
- NEW HOLLAND
- MASSEY FERGUSON
 
Но една от най-търсените са частите за трактори с марка JOHN DEERE.
 

jJOHN DEERE СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ

John Deere е една от най-признатите марки в световен мащаб в селското стопанство, тъй като предлага трактори и оборудване за селскостопанско производство с високо качество, издръжливост и конкурентни цени.
 
John Deere предлага всичко необходимо на тези в селскостопанската индустрия, от трактори с голям капацитет до косачки, торове и поливни системи.
 
John Deere разполага с широка гама трактори с различни модели, размери и мощности, всеки съобразен с нуждите и капацитета на всеки производител, някои от моделите, които можете да намерите са:
 
● Трактори от серия 5015
● Трактори от серия 5C
● 5D серия 3 цилиндрови трактори
● 3-цилиндрови трактори PowrReverser от серия 5E
● 5Е серия 3 цилиндрови трактори
● 5Е серия 4 цилиндрови трактори
● Трактори от серия 5M
● Трактори от серия 6000
● Трактори от серия 6J
● Трактори от серия 6M
● трактори 8R/RT
● Трактори от серия 9R/RT
● Трактори 6140JH/6155JH
● Трактори от серия 1
● Трактори от серия 2
● Трактори от серия 3
● Трактори от серия 4
 

Всеки трактор с марка John Deere има различни спецификации, които отговарят на нуждите на всеки производител.

Тракторите John Deere драстично подобряват времето за работа, имат подобрена ергономия за по-голям комфорт, LED светлини, увеличен обхват на горивото с резервоари до 230 литра, подобрена гъвкавост с електрохидравличния задвижващ механизъм на четирите колела и лесна поддръжка с иновацията на плъзгача -в радиатори за по-дълго време на работа.
 
Когато търсите резервна част за вашия трактор, трябва да разгледате внимателно модела и вида на трактора, John Deere има 6 вида трактори и вашият трябва да пасне на един от тях, това могат да бъдат:
 
1. Комунални трактори
2. Средни трактори
3. Големи трактори
4. Специализирани трактори
5. Компактни трактори от 24 к.с. до 49 к.с
6. Субкомпактни трактори от 22 к.с. до 25 к.с
 

1. Комунални трактори

Обикновено това са 4-цилиндрови трактори, които съчетават висока производителност и достъпна цена. Тракторите се предлагат с двигатели от 77 к.с.* до 89 к.с.
 
Предимствата за висококачествена производителност и производителност, предлагани от тракторите за комунални услуги, са особено привлекателни за производителите, които са фокусирани върху рентабилността и търсят повече мощност в тракторите.
 

2. Средни трактори

Тези трактори са направени, за да отговорят на всички задачи и всички нужди на фермера. Те се характеризират със своята здравина, устойчивост и икономичност и са подкрепени от марка, която благодарение на своите иновации и доказани резултати е в областта от поколения. Тракторите със среден размер се различават от универсалните по това, че имат по-сложна кабина на водача с цифрови контроли, които улесняват управлението на превозното средство.
 
 

3. Големи трактори

Големите трактори включват сериите John Deere 7J, 7R, 8R и 9R: Те са по-големи, по-добре проектирани и по-мощни от всякога.
 
Големите трактори John Deere се предлагат сглобени с двигатели, подобни на PowerTech™ и много по-просторна кабина CommandView II, плюс системата е интегрирана с управлението CommandArm™, което осигурява контрол върху системи на трактора като:
 
● Теглична и хидравлична система
● Трансмисия
● Вентилационна система
● Механична предна задвижваща ос (MFWD)
● Радиус
● Навигационна система.
 
Големите трактори се използват главно за едромащабно земеделие, което изисква висока мощност, приложена интелигентно. В комбинация с ефективен дизайн, който ви позволява да работите дълги часове и да постигнете по-високи производствени цели.
 

4. Специализирани трактори

Специализираните трактори се използват за задоволяване на специфични нужди, фокусирани върху по-деликатни култури или такива, които изискват специално третиране.
 
Те са проектирани с голям просвет и височина, които осигуряват достатъчно пространство за работа с високи култури като зеленчуци и зеленчуци, за да се постигне винаги най-добра производителност, без да се увреждат културите.
 
Специализираният John Deere осигурява достъп до намалени пространства, защитавайки културата и нейните плодове, в допълнение към опцията за висок просвет, той е проектиран да не уврежда културата и да изпълнява голямо разнообразие от задачи.
 
Те могат също да се специализират в операции по пръскане и поддръжка на плодови сегменти и лозя, предлагайки по-добра производителност и комфорт за операторите.
 

5. Компактни трактори от 24 к.с. до 49 к.с

 
Компактните трактори John Deere улесняват многозадачността. Тези модели включват голямо разнообразие от разширени функции, включително задвижване на четирите колела, цифрова система за контрол на производителността, както и достъпни разходи.
 
Компактните трактори, както казва името им, са направени за работа с дребни култури или поддържане на трева, могат да се използват и за разчистване на малки площи.
 
 

6. Субкомпактни трактори от 22 к.с. до 25 к.с

Подкомпактните трактори John Deere са малко по-малки и по-малко мощни, идеални за малки култури и поддръжка на тревни площи.
 
Те предлагат по-голям обхват на коловоза и максимална дължина, освен това имат отлична стабилност за труден или неравномерен терен, където други по-големи трактори не могат да преминат.
 
Подкомпактните трактори John Deere са проектирани за многозадачност и бърза смяна на инструменти и прикачени съоръжения, осигурявайки необходимата гъвкавост за всяко приложение.
 
Някои от най-забележителните му характеристики са:
 
● Проектиран за малки пространства
● Удобна и просторна кабина на оператора с ергономична седалка, подлакътници и калници
● Бърза и лесна смяна на приставката
● Лесна работа с двустепенна хидростатична трансмисия.
 
Ако имате нужда от резервна част или резервна част за някой от трактори с марката John Deere, свържете се с нашите професионални технически партньори, които ще ви помогнат да намерите частта, от която се нуждаете, много по-лесно.
 
Разполагаме с над 1000 различни артикула, така че бъдете сигурни, че ще можем да ви предоставим услуга, която ще ви помогне да стартирате производството си възможно най-бързо.
 
Нашите резервни части са Aftermarket, това означава, че те са резервни части, произведени директно във фабриките, където се сглобяват машините и двигателите, така че частите, които продаваме, се изработват по поръчка за всеки трактор и няма да имате проблем с инсталирането му.
 

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ТРАКТОРИ JOHN DEERE

 
В МАК ПАРТС имаме всички части, от които се нуждаете за вашия трактор с марка John Deere, за да сте сигурни, че доставяме правилната част в момента на покупката ви, проверете внимателно дали частта, която сте поискали, е същия модел като вашия трактор, някои от частите, които можете да намерите при нас са:
 
● МЕХАНИЧНИ ПРЕДАВАНЕ
● ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА
● ГОРИВНИ ИНЖЕКТОРИ
● ГОРИВНИ ИНЖЕКТОРИ
● ОСИ И ДИФЕРЕНЦИАЛИ
● ХИДРАВЛИЧНИ ПОМПИ
● ДИСТРИБУТОРИ
● ЕЛЕКТРИЧЕСКА СИСТЕМА
● КОЛЕЛА
● ПРЕДНА И ЗАДНА ОСИ
 
Можете да закупите някоя от тези резервни части директно от нашия уебсайт maq-parts.com, където ще намерите всичко, от което се нуждаете, с конкурентни цени и доставки до 24 часа.
 
Това, което ни отличава от другите доставчици е, че имаме специализирани софтуерни програми за части за селскостопански машини с марка John Deere, които ни помагат лесно да намираме частите, от които се нуждаете, директно от фабриките, които произвеждат основните компоненти, които влизат в машините. .
 
Така че можете да сте сигурни, че частта, която ще предоставим, ще бъде точно това, от което се нуждае вашият трактор, за да продължи да работи без прекъсвания и по този начин да може да продължи ефективно производството.
 
Разбира се, ние също така разполагаме с всички части, от които може да се нуждае индустриален двигател за селскостопански машини, като:
 
➢ ЦИЛИНДРОВ БЛОК
➢ КОЛЯНОВ ВАЛ
➢ ОСНОВНИ ЛАГЕРИ
➢ БИЕЛНИ ЛАГЕРИ
➢ БУТАЛА
➢ СЪЕДИНИТЕЛИ
➢ РИЗИ
➢ СЕГМЕНТИ
➢ РАСПРЕДЕЛЕН ВАЛ
➢ ФИЛТРИ
➢ ГАРНИТУРИ
➢ ВОДНИ ПОМПИ
 
Независимо дали става въпрос за тесни пространства или големи участъци земя, има подходящо решение за всички ваши нужди в трактори John Deere, които съчетават опита от години на работа в областта с днешните технологични иновации.
 
Предлаганите от нас части и резервни части са с най-високо качество. Като дистрибутори ние работим в тясно сътрудничество с производителите на резервни части и машини от години, което ни дава конкурентно предимство като доставчик на индустриални резервни части с по-бързи срокове за доставка и по-добри цени.
 

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ РЕЗЕРВНА ЧАСТ?

На нашата официална страница maq-parts.com можете да потърсите желаната част в раздела за резервни части, след това да изберете оборудването или трактора и накрая марката.
 
Те ще бъдат всички резервни части, резервни части и резервни части, от които се нуждаете за избрания от вас трактор, ако дори и след като сте направили това не можете да намерите това, от което се нуждаете, можете да отидете в секцията за контакти, където нашите специалисти са на ваше разположение и готов да отговори на всички ваши въпроси.
 
Също така не забравяйте, че имаме експресна доставка за целия Европейски съюз, така че ако имате нужда от резервна част, за да продължите с производството си, ние сме най-добрият вариант.
 
 
 
 
MAQ PARTS ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ
КАЧЕСТВО ЗА СЛЕД ПАЗАРКА ЗА
ЗЕМЕДЕЛСКИ МАШИНИ.
Резервни части, от които се нуждаете за избрания от вас трактор, ако дори и след като сте направили това не можете да намерите това, от което се нуждаете, можете да отидете в секцията за контакти, където нашите специалисти са на ваше разположение и готов да отговори на всички ваши въпроси.
 
Също така не забравяйте, че имаме експресна доставка за целия Европейски съюз, така че ако имате нужда от резервна част, за да продължите с производството си, ние сме най-добрият вариант.
 
 
 
 
ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ & СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ
 


arrow_back_iosНазад