keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Купи
keyboard_arrow_right Продай
keyboard_arrow_right

Пълно ръководство на купувача за Mercedes-Benz Actros 1845: как да изберете най-добрия употребяван камион за вашия бизнес

Title picture

Би било подценяване да се каже, че Mercedes-Benz има наистина силно присъствие на пазара на камиони. Производителят е поставил много стандарти в тази област. Богатата история на марката е пълна с иновации и успех, които водят до днешните високоефективни и надеждни модели на производство. Mercedes-Benz Actros 1845 е един от най-продаваните, в това няма съмнение. Желаният модел се откроява от тълпата не само с модерния си и елегантен дизайн, но и с многобройните функции, които предлага. Просторните кабини, надеждните двигатели и съотношението цена / качество са причините, поради които предприятията често избират Actros 1845 като част от своя автопарк.

Има обаче неща, които трябва да имате предвид, когато търсите най-добрата сделка на пазара. Излишно е да казваме, че най-ниската цена не трябва да бъде вашият основен приоритет. След като зададете правилния бюджет, трябва да знаете какво да търсите, когато изберете конкретно превозно средство втора употреба. Това ръководство ще обхване всичко, което трябва да знаете за Actros 1845, преди да купите употребяван влекач.

Mercedes-Benz Actros 1845: Традицията и технологията се срещат за постигане на високи постижения

Веднага след като беше лансиран през 2011 г., новият Actros постигна незабавен успех. Той е разработен през годините, като стана още по-усъвършенстван и ефективен, отколкото досега. Тестът на времето показа, че един от най-добрите камионни двигатели на пазара е OM471
редови шестцилиндров дизелов двигател. Предлага се в различни модели с няколко нива на мощност, 12,8-литровият звяр е толкова надежден, колкото би могъл да бъде. Електроцентралата осигурява 449 к.с. и 2200 Нм въртящ момент, съчетана с наистина добра трансмисия, способна за плавни и бързи промени в предавката и, което е най-важното, голяма икономия на гориво.

С камиона е лесно да се маневрира, а возенето е толкова добро, колкото всеки друг висококачествен влекач, вероятно дори и по-добър, но това е един аспект, който изцяло се основава на личните предпочитания.

Неща, които трябва да вземете предвид, преди да анализирате пазара за  втора употреба Actros 1845?

На първо място, трябва да сте запознати с действащите правила и законодателство във вашата страна, тъй като има различни стандарти, с които всеки камион трябва да се съобразява, за да бъде обслужван. Емисионният стандарт е едно от най-важните неща, които трябва да проверите. Понякога използваните камиони са оборудвани с понижаващи се комплекти за експортни цели и дори техните DPF филтри се премахват. Това се прави за увеличаване на надеждността на камиона и улесняване на машината да се справи с тежките пътни условия и нискокачественото гориво в страни извън Европа.

Второ, има няколко възможни проблема, които трябва да обмислите, преди да разгледате всеки използван Actros 1845. Контролният списък по-долу ще ви помогне да определите дали конкретният употребяван влекач, който ви интересува, ще ви създаде проблеми скоро.arrow_back_iosНазад