keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

Резервни Части за Строителни Машини ОЕМ

Title picture

 

Резервни части и разликата между оригинални, OEM и резервни части

Какво означава алтернативен вариант на резервните части части за строителни машини или OEM части и кои са дилърите на качествени резервни части.

OEM резервни части са от производител на оригинално оборудване. Това са части, произведени от оригиналната производствена компания, която може да е предоставила в производителя на строителната или друга машина. Тези части обикновено са идентични с оригинални резервни части, но вместо това те се продават от производителя на машината, вместо да бъдат продавани към крайния потребител, директно от производителя на резервната част.

Качеството на тези резервни части е идентично с оригиналните части, което означава, че може да можете да ги използвате и да не се притеснявате за анулиране на гаранция за вашия багер, товарач или друга строителна машина. Тези части също обикновено са по-евтини от пре-продажбата през дилъра на строителни машини.

Защо да купим ОЕМ резервни части за строителните машини

Всеки собственик на строителна машина знае, че машините трябва да са в постоянна кондиция за работен процес. ОЕМ резервните части са отлична възможност, всяка една строителна машина да бъде ремонтирана с качествена резервна част, както и да бъде доставена бързо, за да не спира работния процес на машината за дълъг период от време.

 

ОЕМ резервните части в Европа са най-предпочитани, особено през последните години. Много от производителите на строителни машини, започнаха производството на машини в Китай и Индия. Поради тази причина, производителите на машини, започнаха да произвеждат резервни части в същите държави. Това затруднява доставка на резервни части в Европа, както и качеството на резервните части е променено.

 

Резервните части ОЕМ, които голяма част от производителите монтираха в машините си, вече не ги използват и монтират компоненти, произведени в Индия и Китай.

 

Компании в Европа за доставка на ОЕМ резервни части.

В Европа има няколко завода за производство на различни компоненти и резервни части, които се монтират в строителните и селскостопанските машини. Производители на диференциали, на стартери и алтернатори, стъкла за кабина, вериги, крайни предавки, лагери, уплътнения, бутала и други компоненти за двигатели, както и още много резервни части за машини.

 

ТОП Дилъри на ОЕМ резервни части в Европа.

 

Дилърите на резервни части в Европа са много, но много малко от тях, работят директно с ОЕМ производителите на качествени резервни части за ТОП брандовете: KOMATSU, JCB, CATERPILLAR, MANITOU, CASE, NEW HOLLAND, LIEBHERR, VOLVO и други.

 

Всеизвестно е, че най-големите производители на резервни части за хова част на верижните машини са локализирани в Италия. Berco е един от основните производители на вериги, ленивци, звездочки и ролки. Резервни части за ходовата част за всеки верижен багер, може да откриете при дилъра  TRACK BULGARIA

ТРАК БЪЛГАРИЯ – Дилър на гумени вериги, ролки, звездочки, крайни предавки, ленивци за верижни багери.

ТРАК БЪЛГАРИЯ е специализиран в резервните части за ходова част на верижни багери. В Трак България може да намерите гумени вериги, метални вериги (тракове), крайни предавки, ходови ролки, звездочки, ленивци и всичко необходимо за ремонта на вашата строителна машина. Посетете уебсайта на Трак България https://track-bulgaria.com/

 

ПАРТС МАШИНЕРИ ПЛЮС – Доставчик на ОЕМ резервни части за KOMATSU, JCB, VOLVO, PERKINS, CUMMINS, DEUTZ, CATERPILLAR, VOLVO, LIEBHERR, CASE, NEW HOLLAND

„ПМП“ или Партс Машинери Плюс е основен доставчик за източна Европа на всички производители на ОЕМ резервни части. ПМП е глобален доставчик на резервни части с централен офис в Белгия. Доставките на резервни части от Партс Машинери Плюс са отлично организирани и много клиенти на тази компания, твърдят, че са най-бързите доставки на резервни части в Европа. ПМП разпространява резервни части на най-големите производители на резервни части, което е сигурно, че качеството на резервните части доставени от ПМП, наистина е много високо.Доверете се на доставчика на ОЕМ резервни части https://pmp.bg/arrow_back_iosНазад