keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

Продавайте Вашите употребявани машини в цял свят

Sales-Machinery.bg е международен марктплейс от следващото ниво за продавачи на тежки машини и оборудване. Като регистриран потребител ще получите пълната гама от инструменти, които сме създали само за Вашите бизнес нужди.
Достигнете милиони купувачи от цял свят в иновативния маркетплейс Sales Machinery, подкрепен с изключително силен маркетинг и то на международно ниво.

Дилърски услуги

Може да попитате ...

Как да осигуря редовни продажби?

Как да осигуря редовни купувачи за моето оборудване?

Къде да намеря реални купувачи / клиенти?

Къде трябва да рекламирам моите обяви за тежки машини?

Кой е най-добрият пазар за моето оборудване?

Как да достигна до истинските търговци на дребно?

С какво тази платформа е по-добра от тази, която използвам в момента?

Заслужава ли плащането на още един абонамент?

Защо Sales-Machinery.bg?

100x100

Многоезична платформа

Можете да добавите информация / описание към всяка Ваша обява. Цялата информация във Вашия профил относно езиците, които говорите и разбирате. Можете да зададете по подразбиране езика на Вашия профил, метрични данни и/или валута.

100x100

Валути и метрики

Друго предимство в платформата Sales Machinery са 32-те опции за валута, съответстващи на Вашата страна. Отново можете да зададете по подразбиране във Вашия акаунт. Това прави много лесно да се изчислят цените, независимо къде се намирате.

100x100

Видео файлове

Представете инвентара си с видео и привлечете вниманието на купувача веднага! Възможност за БЕЗПЛАТНО публикуване на видео файл. За Ваше удобство можете да качвате видео файл директно от Вашия смартфон или таблет.

100x100

Дилърска или фабрична гаранция

Дилърска или фабрична гаранция. Ние знаем, че за Вас е важно да покажете на потенциалните клиенти дали Вашата машина / оборудване / превозно средство / резервна част имат гаранция - гаранция от дилър или производител. Ето защо създохме инструмент за уведомяване на всички наши потребители чрез знак във визитката на Вашата обява.

100x100

Висококачествени снимки

Знаем колко важни са детайлите за Вашите потенциални клиенти. Ето защо създадохме платформа, в която можете да качите до 15 снимки с висока резолюция, така че клиентите могат да увеличат мащаба и да получат по-добра представа за оборудването, което продавате. Нашите изследвания показват, че клиентите наистина оценяват снимките с висока резолюция.

100x100

Публикуване на подобна реклама

За Ваше удобство създадохме невероятен инструмент за копиране или публикуване на подобна обява, особено полезна за онези от Вас, които имат много обяви.
Други предимства, които имате, са бутоните за промотиране, активиране / деактивиране на обява, преглед, редактиране и изтриване на обява.

100x100

Лесен за използване филтър

Другото предимство, с което се отличаваме е супер лесния за използване от Вашите потенциални купувачи филтър. Разполагаме с търсачки за прецизно търсене според бюджета, континент или държава, годината на производство, марка и модел и/или производител. Удобни търсачки, където Вашите клиенти могат да прецизират търсенето си до най-малките детайли.

Опции за абонаментни планове

Всеки наш клиент е ценен, разбираме, че имате различни нужди по отношение на обемите на Вашия бизнес; Ето защо ви предлагаме 4 различни абонаментни плана плюс опция за индивидуален план. Можете дори да избирате между 3 различни периода на валидиране 3, 6 или 12 месеца с различен процент отстъпка.

START
25 обяви

 • До 15 снимки с висока резолюция
 • Видеоклипове към Вашите обяви
 • Чат система
 • 60 налични кредита / период от 12 месеца
Започни сега
MAXIMA
50 обяви

 • До 15 снимки с висока резолюция
 • Видеоклипове към Вашите обяви
 • Чат система
 • 120 налични кредита / период от 12 месеца
Започни сега
ULTRA
100 обяви

 • До 15 снимки с висока резолюция
 • Видеоклипове към Вашите обяви
 • Чат система
 • 180 налични кредита / период от 12 месеца
Започни сега
EXTRA
250 обяви

 • До 15 снимки с висока резолюция
 • Видеоклипове към Вашите обяви
 • Чат система
 • 240 налични кредита / период от 12 месеца
Започни сега

ЗАЯВЕТЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не можете да намерите плана, за който Вашият бизнес е най-подходящ.

Превърнете Вашия SM акаунт в успешен портал за продажби!

chat

Система за онлайн чат

Увеличете продажбите и коментирайте с клиентите на мига. Ще можете да се свържете по-бързо с клиентите си и да изградите тяхното доверие. Бъдете онлайн и увеличете продажбите си.

timer

Бързо и удобно

С перфектно табло за управление, поддръжката на Вашите обяви става по-лесна от всякога. Едно от най-добрите табла в индустрията за тежки машини , създавани някога.

mobile_friendly

Мобилна оптимизация

Значението на мобилната оптимизация. В това модерно технологично напреднало общество, оптимизацията за мобилни реклами, е от голямо значение. Ние знаем това, доверете ни се.

playlist_add_check

XML Импортиране

Спестете време и се възползвайте от функцията за Автоматично импортиране за всички Ваши обяви и инвентаризация от Вашия уеб сайт директно във Вашия профил на Sales-Machinery.bg. Изпратете ни XML файл с Вашите машини и оборудване за продажба и ние ще публикуваме автоматично в уеб платформата. Всяка промяна на Вашите обяви ще се обновява автоматично в Sales Machinery всеки ден!

attach_money

Оптимизирани обяви

Ще рекламираме Вашето оборудване, все едно е наше оборудване, ще гледаме на Вашия списък с обяви за продажба на машини, оборудване, камион или ремарке, все едно са наш списък за продажба. Ние ще бъдем посветени да рекламираме Вашите обяви и в местни уебсайтове, свързани с индустрията, на която Вашата машина пасва най-добре. Вие ще станете част от нас и ние ще станем част от Вас, защото вярваме, че сме заедно по-силни.

sentiment_satisfied_alt

Поддържа?

Ние имаме повече от 15 години опит в търговията със специализирани машини и оборудване и правим всичко възможно да подкрепим Вашия бизнес! Искаме Ви като партньор в нашата платформа, а не клиент. Искаме да се чувствате максимално комфортно в нашата платформа. Ние можем да гарантираме, че експертните екипи в Sales Machinery ще Ви предоставят всичко необходимо за по-големи обеми на продажбите Ви.

Присъединете се към Sales-Machinery.bg и достигнете до хиляди потенциални купувачи!

Достигнете до повече клиенти за Вашите машини и оборудване. Покажете обявите си в най-популярния маркетплейс в света на Sales-Machinery.bg

Промотирайте или подчертавайте обявите си в резултатите от търсенето и се отличавайте от конкуренцията.

Ние рекламираме в много страни и Вашите обяви ще бъдат публикувани по целия свят на различни езици.

Можете да разполагате със свой банер на всяка страница, която желаете, можете да намерите повече информация за размера и цената на рекламните банери на страницата ни Рекламирай в Sales Machinery .

Рекламна страница на дилъра
Предоставяме Ви възможност да публикувате Вашите обяви, промоции, банери, работно време, пълен списък с всички Ваши обяви и отново бутон за филтриране, така че клиентът да може да продължи търсенето си във Вашата страница, както и секция за оценка, да следвате коментарите на клиента си, да добавите допълнителна информация като повече локации, допълнителни говорими езици и т.н. Имате възможност да опишете подробно Вашата компания, да добавите снимки и видео.

100x100

Система за онлайн чат


Знаем, че времето Ви е ценно, затова сме изградили перфектна комуникационна система за връзка между всички регистрирани потребители в Sales Machinery.

Нашата система за комуникация е създадена за незабавна, лесна за използване връзка с възможност за получаване на заявки и отговор на потенциалния Ви клиент веднага. Знаем, че много от Вашите заявки се намират в поле СПАМ и можете да пропуснете сделка, което е лошо за Вашия бизнес. В нашата чат система Вашите клиенти се известяват, когато сте онлайн / офлайн. В случай, че не сте онлайн в нашата платформа, ще Ви уведомим чрез имейл, когато някой Ви изпрати запитване. Sales Machinery съветват да обърнете повече внимание на Вашия статус (онлайн / офлайн), защото след нашите изследвания статистиката показва много по-положителен резултат относно заявките на потенциални клиенти, когато търговецът е онлайн.

Предимства: виждате информация за коя обява Ви пише клиентът, както и подробности за купувача. Имате пълна история на комуникациите и вярваме, че ще Ви помогне за по-бързи продажби. Чрез системата за комуникация можете също да изпращате файлове, снимки или други документи, много по-добре, отколкото просто да пишете и получавате съобщения.

100x100

Защо Sales Machinery e добре организиран за ползване от дилъри?


Защото тук можете:
 • Да се свържете с всеки регистриран потребител, видял Ваша обява
 • Статистическа информация за това колко хора отварят обявата, колко кликат, за да видят Вашия телефонен номер, колко са заинтересовани да видят Вашите адреси, колко хора добавят обявите Ви към любимите си, също така и историята на заявките.
 • В страницата си за рекламиране на дилъри можете да проследите броя на посетителите като статистика, отново можете да се свържете с всеки потребител, посетил страницата Ви и колко хора са добавили Вашата дилърска страница като любим дилър

Превърнете Вашия SM акаунт в успешен портал за продажби!

Достигнете до повече клиенти за Вашите машини и оборудване. Покажете обявите си в най-популярния маркетплейс в света Sales-Machinery.bg Промотирайте или подчертавайте обявите си в резултатите от търсенето и се отличавайте от конкуренцията. За да популяризирате Вашата компания в иновативния маркетплейс Sales Machinery, ние Ви предоставяме възможност да поставите рекламен банер, свързан с индустрията, категорията, машината или типа на машината, която предлагате. Можете да разполагате със своя банер на всяка страница, която желаете, можете да намерите повече информация за размера и цената на рекламната лента на страницата ни Рекламирай в Sales Machinery.

Фирмено лого

Premium обяви

Използвайте възможността да промотирате и подчертавате обявите си в горната част на резултатите от търсенето и да увеличите видимостта, като използвате опцията за промотиране Premium

keyboard_arrow_right
Фирмено лого

Top обяви

Подчертаните обяви TOP, Ви дават възможност да подчертаете обявите си в резултатите от търсенето, за да се откроите от конкурентните обяви

keyboard_arrow_right
Фирмено лого

Банерни реклами

Увеличете Вашето онлайн присъствие, привлечете повече клиенти от целия свят към Вашия бизнес или уебсайт, рекламирайте в Sales-Machinery.bg!

ИНДИВИДУАЛНИ характеристики на машината

За разлика от обикновените сайтове за обяви Sales Machinery е високо специализиран в обявите за продажба на тежки машини, оборудване и резервни части.

Поради тази причина всяка обява има индивидуални характеристики според категорията и вида на машината. Както при публикуването, така и при предварителния им преглед.

Нашата платформа предлага механизъм, предназначен за целенасочена обява за всяка отделна машина пред хиляди потенциални купувачи!

Tank Capacity (L) 14000
Box Capacity m3 6 m3
Cabin Type XL
Cabin Type Topline
Operating Weight 22000 (kg)
100x100

ПЕРСОНАЛЕН Мениджър

Вярваме, че силана на нашата компания се крие в добрата комуникация с нашите клиенти.


Нашите опитни администратори ще бъдат до Вас, ще Ви оказват сдействие при нужда. В Sales Machinery, администраторите познават отлично дванайсетте основни тежки индустрии в световен мащаб. Ние знаем къде, кога и как да рекламираме Вашето оборудване или машина. Във всяка държава има различни търсени предпочитания, ние знаем точно къде да насочим Вашето оборудване/ машина, всички видове камиони и ремаркета, прикачен инвентар, а също така и резервни части.

Очаквайте скоро


Горди сме да представим нашия продукт Sales Machinery, успешният маркетплейс, но все още работим за подобряването му. За да бъде дори още по-удобен за използване.
Планираме да добавим нови функционалности, лесни и удобни за употреба от Вас и Вашите потенциални клинти.
В новите категории, който скоро ще добавим, вярваме че ще достигнете до още повече купувачи. Ето защо с нетърпение очакваме да Ви покажем новите секции в платформата ни.

100x100

Присъединете се към семейството на хиляди успешни продавачи
търгуващи чрез Sales-Machinery.bg

Да! Създай акаунта си СЕГА!