keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

Рекламирайте своя бизнес в Sales Machinery

Sales Machinery е дигитална платформа за покупки и продажби на нови и употребявани тежки машини и оборудване. Имаме стриктни правила, регламент и политика, създадени, за да защитават интересите на нашите клиенти, както и да се предотвратят неуместни реклами. Можем да гарантираме на Вашата марка/компания, че нашите екипи ще премахват всяка реклама/дейност считана за неуместна в маркетплейса.
Свържете се с нас още днес, за да проверите как Sales Machinery може да Ви помогне да увеличите продажбите си.

Впишете се СЕГА

Реклама на международно ниво

Company logo

Premium обяви

Използвайте възможността да популяризирате и подчертавате обявите си в горната част на резултатите от търсенето и да увеличите видимостта, като използвате опцията за промотиране Premium

keyboard_arrow_right
Company logo

Top обяви

TOP промотираните обяви Ви дават възможност да акцентирате върху оборудването си в резултатите на търсачките и така да се откроите от конкуренцията. Откроявайте се ярко и бъдете TOP продавач.

keyboard_arrow_right
Company logo

Банер обява

Затвърдете присъствието си, като изпъкнете пред хиляди потенциални купувачи по целия свят чрез Sales-Machinery.bg. Налагайте бранда си успешно и станете разпознаваеми чрез дизайнерско каре.

Защо да промотираме?

Бъдете преди всички и увеличавайте продажбите си, чрез:

Използване на опцията PREMIUM. Така обявата Ви ще се показва във всяка страница свързана с индустрията, в която е категоризирана.

TOP обява

Всички обяви с етикет ТОР, ще се появяват в резултатите от търсене, като ще изпъкнат с визитката си, за да привлекат повече внимание.

Без спонсориран етикет

Обявите Ви, ще бъдат подредени по реда на публикуване след PREMIUM обявите в списъците от търсене и няма да имат отличителен знак.

Индустрии 0

Видове машини

0

Марки

0

Модели

0

Рекламирайте чрез банер


Когато става дума за реклама, маркетинговият план е ключът към успеха. Ние знаем това, тъй като работим с едни от най-добрите маркетингови специалисти.

Насочили сме огромен ресурс към ключови рекламни стратегии, за да може Вашата реклама, да достигне до правилните посетители. Ние стесняваме безпогрешно кръга, за да отсеем повече потенциални купувачи.

Дисплейната реклама е подходяща за всички, които имат ясна стратегия и цел. Ако сте прохождащи в бизнеса и искате да направите впечатление или ако сте пионери в бранша, то банер рекламата ще Ви донесе точната аудитория, защото ще бъде разположена и популяризирана на правилното място.
 

100x100

Тънкости на успеха и възвръщаемост на инвестициите

Промотирайте бизнеса си


Достигнете до повече клиенти за Вашите машини и оборудване. Рекламирайте на стратегически места чрез банер публикация в страниците на най-популярния маркетплейс в света Sales-Machinery.bg
Отличавайте се от конкуренцията чрез различни маркетинг кампании по индустрии и интереси на отбрана аудитория. Като международен високо класиран маркетплейс, ние даваме на нашите посетители и партньори, свързани с нашите 12 индустрии, възможност да популяризират бизнеса си, чрез рекламен банер.
 

Използвайте Sales Machinery, за да рекламирате във водеща глобална платформа

Изпрати запитване за реклама