keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

Платежна Информация

Начини на плащане / ДДС / Кредити в Sales Machinery

 

За Ваше удобство Sales Machinery предлага два начина на плащане в нашата платформа, за да бъдат плащанията по-бързи и безопастни.

 

Начин на плащане с Pay Pal:

След като изберете абонаментния план и натиснете бутона Увеличи пакет, за Вас ще се отвори страница с поръчки, там можете да намерите името и описанието на избраната от Вас услуга. По-долу трябва да въведете данните за фактура, след което щракнете върху бутона Поръчай сега, ще се отвори нова страница, където трябва да кликнете върху бутона PayPal, там можете да продължите с плащането си. След като получим плащането Ви, избраният от Вас абонаментен план ще бъде активен.

 

Начин на плащане с банков превод:

В случай, че искате да платите за подновяване или надграждане с метод на банков превод, първо трябва да изберете абонаментен план, след това да въведете данните си за фактура на страницата Поръчка и да натиснете бутона Поръчай сега. Ще се отвори нова страница, където можете да видите номера на Вашата поръчка, сумата, която Ви е необходима за превод и банковите данни на Sales Machinery. Можете също да изтеглите фактурата си, като щракнете върху бутона Печат. След това трябва да продължите с плащането. След като получим плащането Ви, избраният от Вас абонаментен план ще бъде активен.

 

Какво е идентификационен номер по ДДС?

Известен като регистрационен номер по ДДС (данък върху добавената стойност), това е уникалният номер, който идентифицира данъчно задължено лице (бизнес) или юридическо лице, което не се облага с данък, което е регистрирано по ДДС.

Всички компании, регистрирани по ДДС, част от ЕС няма да бъдат начислявани с ДДС. Всички компании с регистрация по ДДС ще преминат проверка за установяване на действителността на ДДС номера. На физическите лица в рамките на ЕС ще бъде начислен ДДС при тяхна поръчка.

Когато продавачът е регистриран с данни за компанията в нашата платформа, той трябва предварително да въведе своя ДДС номер в системата (за да бъде одобрен), преди да поръча пакет или да продължи плащането. По този начин той ще може да види сумата на плащането без ДДС, преди да плати.

Държави с данък върху добавената стойност (ДДС) за фирми и частни лица:

За всички европейски страни, които не са част от ЕС, ще бъде добавен ДДС, както следва: Албания, Андора, Беларус, Босна и Херцеговина, Ватикан, Исландия, Лихтенщайн, Молдова, Монако, Норвегия, Русия, Сан Марино, Северна Македония, Турция, Сърбия, Украйна, Черна гора, Швейцария.

ДДС ще се добавя към страните от Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия, всички страни от Азия и Африка.

 

Кредити

Кредит е средство за плащане при публикуване на Вашите обяви и закупуване на опции за видимост.

Можете да използвате кредити само за публикуване на обяви и за закупуване на промоционални опции. Кредитите не подлежат на замяна или възстановяване.

Закупените кредити Ви позволяват да спестите време при публикуването на обявите си, тъй като не е необходимо да въвеждате своите банкови данни.

Кредитите са валидни за една година от датата на закупуване.

 

Как да купя пакет от кредити?

Можете да закупите кредитен пакет, когато публикувате обява или като кликнете върху Вашия профил> Абонамент / Кредити / Поръчки> Кредити> Поръчка

Как да платя за класифицираната ми обява?

След като публикувате обявите си, можете да плащате чрез дебитна карта чрез защитения интерфейс за онлайн разплащане или Paypal.

Ако сте закупили кредити, тя ще бъде директно приспадната от Вашата кошница.

За периодични плащания (за абонамент) можете да плащате чрез директен банков превод, PayPal или Кредити.

 

Не получих фактура

Поради екологични съображения вече не изпращате фактури по пощата. Когато е налице фактура, ние я изпращаме по имейл. Имате възможност да въведете имейл адрес, различен от този, който използвате за вход, за да получавате електронните фактури.

Можете да намерите всичките си фактури във Вашия потребителски акаунт (може да бъдете подканени да влезете първо), след което щракнете върху Моят профил> Абонамент / Кредити / Поръчки> Поръчки.

 

Какъв е кодът за сигурност на банката?

Когато плащате онлайн, Вашата банка може да поиска този код, за да защити Вашите банкови данни и транзакции. Ако не знаете този код за сигурност, съветваме Ви да се свържете с Вашата банка.

Запитване help_outline