keyboard_arrow_right Добави обява
keyboard_arrow_right Влез
keyboard_arrow_right Регистрация
keyboard_arrow_right Начало
keyboard_arrow_right Индустрии
keyboard_arrow_right Търси
keyboard_arrow_right Продай

Защо да купувате оборудване чрез
Sales-Machinery.bg?

Sales-Machinery.bg е маркетплейс от следващо ниво с 12-те най-големи индустрии за тежко оборудване, като Транспорт, Селско стопанство, Строителство, Горска техника, Складово оборудване, Комунална техника, Производство и преработка, Кораби, Авиация, Къмпинг оборудване, Специализирани машини и Резервни части, включително 800 различни категории тежка техника, показани правилно по вид, представени от 5000 от най-големите производители от различни сектори с машини над 70 000 модели. Свързвайте се с продавачи от цял свят, за да намерите Вашето оборудване; Абсолютно БЕЗПЛАТЕН индивидуален акаунт, заедно с много потенциални възможности и пълна поддръжка от Sales Machinery.

Buyer Services
account_circle

Безплатно е

Създайте своя БЕЗПЛАТЕН акаунт в Sales Machinery. Публикувайте 3 БЕЗПЛАТНИ обяви. Многоезичен БЕЗПЛАТЕН уебсайт с повече от 12 езика за Ваше удобство.

keyboard_arrow_right
access_time

Спестете време

В Sales Machinery можете да спестите време от лични огледи на оборудване като достигнете до много различни обяви от цял свят.

keyboard_arrow_right
verified_user

Близо до мен

Използвайте търсачката на Sales Machinery, за да локализирате търговци на тежки машини и оборудване не само по света, а и в близост до вас.

Защо Sales Machinery?

Защото е лесен за употреба

Защото езиковата бариера не е фактор, визуализирахме машините в индустриите
чрез икони

Защото при нас са най-актуалните обяви

Защото не спираме да търсим решения на въпросите Ви

Защото Ви предлагаме различни функционалности

Защото знаем, че закупуването на оборудване е специален момент

Защото Ви даваме възможноста да се свържете с потребители със сходни интереси

Защото знаем как да Ви бъдем полезни

100x100

Това е единствената по рода си, търсачката. Изключително лесна за работа


Платформата Sales Machinery е лесна за използване от всеки един потребител, който иска да намери машина / оборудване / превозно средство / резервни части чрез международен маркетплейс. Поставихме икони във всяка основна индустрия, във всяка категория машини, дори на всякакъв тип машини. Така, ще се чувствате максимално комфортно, когато търсите следващото си оборудване.

Индивидуални характеристики на машината


Голям избор от обяви, които успешно се конкурират с много продавачи, което Ви позволява да изберете правилната машина.

Знаем кое съдържание на машината е най-важно. Още преди да направите пълен преглед на обявата, ние Ви показваме най-важната информация във визитката на обявата.

За всеки тип машина сме задали правилните характеристики, които са важни за машината.

100x100
Filter Element
Filter Element
Filter Element

Прецизирайте Вашето търсене!


Сега можете да намерите още повече удобства в нашите търсачки, където можете да филтрирате търсенето по марка, модел, година на производство и много други.

Удобни търсачки за прецизно търсене по бюджет, тегло, година на производство, марка и модел и / или производител, континент и / или държава. За да отговаря на Вашите нужди.

В Sales Machinery можете да прецизирате търсенето си до най-малките и важни детайли за всеки тип машина поотделно.

Използвайте Sales Machinery, за да намерите перфектно съвпадение за необходимото оборудване!

100x100

Многоезична платформа

Създадохме многоезична платформа с над 12 езика. Вече можете да общувате свободно с всеки търговец по света. Можете да зададете Вашия говорим език по подразбиране във Вашия профил

100x100

Валути и показатели

Друго предимство на платформата Sales Machinery са 32-те опции за валута, за да можете лесно да калкулирате суми. За Ваше удобство можете да използвате както имперска, така и метрична измервателни системи.

100x100

Обява с видео

Ние създадохме за вас платформа, в която можете да проверите как в дествителност работи машината която разглеждате. Продавачът може да постави видео в обявата и да чуете как работи двигателя.

chat

Чат система

С нашата комуникационна система вече можете да достигнете продавачи от цял свят мигновено. Ние ще информираме продавача на когото пишете дори когато не е онлайн. Винаги бърз отговор на Вашите запитвания.

timer

Бързина

Създадохме търсачка с най-разнообразните филтри само за Ваше удобство. Тъй като знаем, че времето Ви е ценно и се нуждаете от лесна за ползване платформа за Вашите търсения

beenhere

Техническа проверка

Sales-Machinery.bg Ви предлага да провери и да направите пълен одит на оборудване и машини към които прояваявате интерес по целия свят чрез оторизиран сервиз

phone_iphone

Перфектна визуализация

Всеки продавач в Sales Machinery може да качва до 15 снимки с висока резолюция във своята обява, за да можете да разглеждате машини и оборудавне в детайли. Ние знаем, че това е важно за вас.

library_add_check

Любими

Като регистриран потребител в платформата Sales Machinery, Ви даваме инструмент, за да запазвате в любими обяви от Вашите интереси, както и търговци в чиято дилърска страница можете да разгледате още от неговите обяви.

sentiment_satisfied_alt

Приоритет

Искаме да знаете, че Sales Machinery не получава комисионна от сделките и продажбите. Нашият основен приоритет е удовлетвореността на посетителите ни. Молим да ни информирате ако имате някакви затруднения

Намерете най-ниската цена онлайн!


Знаем, че цената на машината / оборудването е много важна за вас. Купувачът винаги иска да сключи сделка на най-добрата възможна цена. Вярваме, че в Sales Machinery ще можете да сравните множество международни обяви, за да достигнете Вашия бюджет.

С ежедневно добавяните нови списъци е възможно да намерите най-ниската цена всеки път, когато посещавате Sales Machinery за ново търсене. Понякога имаме обяви, публикувани директно от доставчика или от първия собственик. Без значение дали търсите висококачествено използвано оборудване или нови машини. Ще можете да сравните цените на основните марки из голямо разнообразие от обяви.

Достъпност


Платформата Sales Machinery е създадена само за удобство на клиентите. Изследванията, които направихме, ни показаха, че купувачите и продавачите биха искали да използват този иновативен маркетплейс от всяко възможно устройство.

Можете да се насладите на прекараното си онлайн време, независимо какви предпочитания за устройството имате. Платформата е достъпна на Вашия домашен компютър, лаптоп, таблет и смарт телефон. Гарантираме Ви перфектна визуализация дори при по-малък размер на екрана.

100x100
100x100

Скоро


Екипът на Sales Machinery няма търпение да Ви представи повече функционалности в платформата. Подготвили сме нови секции, категории, филтри и опции. Нашата цел е Sales Machinery да се превърне в любимия Ви пазар на тежкотоварни машини и оборудване.
Вашето удобство е най-важното за нас. Ние постоянно подобряваме себе си и нашата платформа. Правим го за Вас.
Също вярваме, че всичко е възможно, защото работим с най-добрите професионалисти, които ни съветват какво друго може да Ви хареса.

Присъединете се към хиляди успешни купувачи чрез Sales-Machinery.bg

ДА! Създай моя акаунт СЕГА!